VAN ROEY

Van Roey


Bouwen
met
mensen

Replica horloges, Replica Omega horloges

Hier is de laatste met de Formex's die ik de ingewijd van de inspectie van heb gehad. De Formex 4Speed ​​TS 375 Chrono. Velly leuk. Ik niet al te lang geleden pakte een Breitling Chronomat Evolution, om ervoor te zorgen dat gaat te snel zijn! Handhaaf het lezen Dus dit kan een enkele harde, geel en titanium Omega replica horloges. Met behulp van de standaard Formex 'hunky chunky' armband.

cuz hier, we zijn allemaal over de knappe dikke significante horloges. Formex, Breitling, Bell & Ross, noem maar op. Quartz chrono weer, en met dat vreemde niet-snelle set datum dat lijkt een rage op dit moment zijn. Waarom? Ik weet het niet. Ik denk dat dit één kan worden gewijzigd door de urenwijzer heen en weer bewegen na middernacht tot nu snel vooruit zijn. Maar als een quartz omega replica horloges, het veranderen van de grote stappen datum is niet zo vaak een taak. Mooie matte, gele wijzerplaat.

Scherpe belettering, geen van die goedkope fuzzy belettering krijg je onder een loep met goedkope replica horloges. maar de Swiss Made, zodat haar verwacht! Het geel is niet naar mijn smaak. een beetje sterk. Ik hou van de gele knop op de Breitling Avenger M1 een beetje meer dan dit. bleker en minder austentatious. De gele Omega Speedmaster schumacher editie is niet echt een favoriet van mij ook niet. Ook niet veel gele omega replica horloges zijn.

Bekijk ook de fantastisch grote en dikke Titanium armband op deze Formex TS 375. Far dikker dan de één op de GT 325-serie, en de AS-serie ook. Hoewel ik heb te horen gekregen van de AS serie hebben hunky dikke gespen toegevoegd. Hetzelfde terug als de anderen. maar dit model is allemaal mat, geen gepolijste bits. Leuke schorsing zoals altijd en ziet er groter dan het leven op je pols. GARANTIE om op te vallen! Genieten!

Afsluitsymbool